fbpx

Smagsvarianter

På denne side kan du læse om vores forskellige smagsvarianter til bryllup og fest. Det er muligt at mixe varianterne mod et tillæg på 5,- pr. kuvert.

Altid friske råvarer

Kagerne er fremstillet af de bedste råvarer, for at sikre en frisk og god smag, uden tilsætninger.
Da det kan være svært at vælge uden at have smagt, er I velkomne til at bestille smagsprøver.

Husk kagerne indholder fløde og bør opbevares ved 5C.

Passion (ny fortolkning 2023)

Let og luftig marcipanbund med ristede hasselnødder, chokolademousse lavet på flødechokolade
og hasselnødd, samt et lag forfriskende passionscreme.
Fyldig og frisk med dejlig eftersmag af hasselnødder.

Trippel

Svampet chokoladekage bagt med marcipan og mørk Callebaut chokolade.
Hvid chokolademousse af belgisk Callebaut, smagt til med vanilje.
Mild skovbærcreme, afsluttet med lyslagkagebund.
Særdeles velegnet til fester med gæster i alle aldersgrupper.

Sommer

Består af to slags frugtmousse. En med jordbær tilsmagt med lime,
en anden med lime tilsmagt med vanilje og vendt med appelsinkandiserede hasselnøddebrud.
Afsluttet af lyslagkagebund.
En let og frisk smag af sommer… med let knas.

Moderne

En frisk citronmousse på marcipanbund og med et spændende fyld, som knaser og smager sødt af hindbær. Afsluttet af lyslagkagebund.
Udviklet i anledning af nytåret 2020, 

Den moderne udgave af citronfromage. 

Royal (samme indhold som til Frederik og Marys bryllup)

Konfektbund med flødechokolade, flødechokolademousse lavet på belgisk chokolade.
Fromage lavet med hjemmekogt rabarberkompot tilsmagt med jordbær. Øverst en mandelbund.
En mild smag med fylde.

Toffee

En chewy bund lavet på farin og smør. Saltkaramelmousse vendt med toffeestykker.
Afrundet med en frisk appelsinmousse. Lys lagkagebund på toppen.
En samlet smag som forener, sødt, surt og salt.  

Allergener

Skulle du være så uheldig at have en form for allergi, der kan vise sig at være en udfordring for dit valg kage, kan du herunder læse, hvad vi kan tilbyde til dig:

  • Til dig med glutenallergi, kan vi lave kage uden tilsat gluten.
  • Til dig med laktoseallergi, kan vi lave laktosefri kage.
  • Til dig med nøddeallergi, kan vi lave kager uden tilsat nødder (eller sesam).
  • Til dig med mælkeproteinallergi, kan vi tilbyde varianter af kransekage.

Andre udfordringer:

  • Vores mousse er lavet med husblas, og her kan vi tilbyde til dem, der ikke spiser svin, at tilsætte husblas lavet på okse.
  • Vi laver ikke veganske/vegetariske kager.