fbpx

Cookie- og persondatapolitik

Oversigt

Virksomheds oplysninger.

Vi anvender cookies på kageriget.dk.

Hvad er (digitale) cookies?.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies.

Google Analytics.

Brug af personoplysninger.

Dine rettigheder.

Kontakt vedr. personoplysninger.

Beskyttelse af personoplysninger.

 

Virksomheds oplysninger

Kageriget V/Anita Nielsen
Storegade 60
6670 Holsted
Telefon: 40100134
Email: kager@kageriget.dk

Vi anvender cookies på kageriget.dk

På vores hjemmeside kan du finde smukke og velsmagende kager til alle lejligheder, og du vil også støde på cookies – den digitale slags. Vi bruger dem til at lave statistik over den måde, vores side bliver brugt. På den måde kan vi følge med i, hvor mange besøgende vi har, og hvordan siden bliver brugt, så vi kan give en bedre brugeroplevelse.

Nogle cookies er nødvendige for blandt andet at opretholde en side som vores’ sikkerhed, og andre har betydning for sidens funktionalitet. Derudover er der også cookies til statistik og til at nå interesserede igen – det kan du læse mere om længere nede.

Hvad er (digitale) cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som lagres på din computer eller anden digitale enhed, for at kunne genkende den. Der er information om den enhed og browser, som besøger vores side – ikke brugeren af enheden. Det kunne være sådan noget som det sprog, browseren er sat til, og om det er fra en iPhone eller Android-telefon. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan slette eller blokere for cookies i din browsers indstillinger. De er forskellige fra browser til browser, men på denne side kan du finde hjælp: http://minecookies.org/cookiehandtering

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Derfor får Google Analytics adgang til cookies fra kageriget.dk, så vi kan bruge Googles analyseværktøj til at kigge på statistik for vores side.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger, ligesom så godt som alle andre gør. Det er nemlig nødvendigt at vide noget om dig for at kunne handle med dig. Og vi indsamler kun de oplysninger, du selv giver til os, selvom vi kan indsamle dem gennem forskellige kanaler.

Af og til kan vi have brug for assistance til eksempelvis at holde vores hjemmeside flot og funktionel, og derigennem kan vores samarbejdspartnere potentielt få adgang til personoplysninger. Vi arbejder dog med fuld fortrolighed sammen med vores samarbejdspartnere, og disse behandler eventuelle personoplysninger, de måtte få adgang til med største fortrolighed.

Personoplysninger bruges kun til det formål, de er blevet indsamlet til. Altså hvis du har bestilt en kage, skal vi vide, hvor vi skal sende regningen til, og blandt andet dit navn og bopæl er personoplysninger.  Måske er det over telefonen, du giver os disse oplysninger, måske er det på mail – det er ikke så vigtigt. Det vigtige er, at vi kun indsamler dem til det formål, du giver dem.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i forbindelse med de personoplysninger, vi gemmer om dig. Du har ret til:

  • Indsigt i de gemte oplysninger
  • Rettelse af forkerte oplysninger om dig
  • Sletning af oplysninger om dig
  • At begrænse vores brug af oplysninger om dig
  • Flytning af oplysninger om dig – herunder også til dig selv
  • Du kan sige nej til nogle behandlinger af oplysningerne om dig
  • Ikke at blive behandlet på grund af en automatisk afgørelse ud fra data

Det er vigtigt at pointere, at der er andre typer lovgivning, som kan komme i spil omkring personoplysninger, som betyder, at vi ikke kan imødekomme alle ønsker i hvert tilfælde.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kageriget, eller at benytte dig af nogen af de andre ovenstående rettigheder, skal du rette henvendelse på kager@kageriget.dk eller telefon 40100134.

Beskyttelse af personoplysninger

Efterhånden som personoplysningerne har tjent sit formål, bliver oplysningerne slettet eller anonymiseret, med mindre du selv ønsker, at de bliver opbevaret længere. Måske har du købt en kage til den ældstes konfirmation, og du har en ny 2 år senere – så kan du sagtens bede os om at gemme dine oplysninger. Ellers vil personoplysninger blive gemt i højest 12 måneder efter brug og aldrig længere end loven tillader.

Hvis du har givet os ophavsret eller brugsret over et billede, skal du kontakte os, hvis du gerne vil trække den tilladelse tilbage.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre disse retningslinjer for behandling af personoplysninger, for der sker mange ting med teknologien og internettet. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig, hvis du føler en grund til det. Klager indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret 23. januar 2019