Festkager til mærkedage

Det er let at finde en anledning til fest, så hvorfor ikke også benytte lejligheden til at markere dagen med en festkage?
Med en festkage fra os, er du sikker på at gøre indtryk på dine gæster, og kom gerne med personlige ønsker, så vi kan lave en festkage lige efter dit hoved. De mest brugte mærkedag, som fejres med en personlig festkage kan I læse om her på siden. Lad jer også Inspirere til festkager i festkagegalleriet.

 

Dåben

Skriv den lilles navn på kagen og få dekoreret med søde bamser, sutter eller lignende. Eller hvad med en kage, der er formet som en bog? Så er der rigeligt plads til alle oplysninger om guldklumpen. Få inspiration i festkagegalleriet.

Konfirmationen

Selvom man træder ind i de voksnes rækker, kan man stadig have lyst til kage! Og med alle de historier, sange og anekdoter, konfirmanden får på dagen, hvorfor så ikke fortælle historierne med en kage? Der er mange muligheder for figurer, tekst, billeder og meget mere, der kan udtrykke konfirmandens personlighed. Få inspiration i festkagegalleriet.

Børnefødselsdagen

Den dag, børnene glæder sig allermest til i løbet af  året, er vel fødselsdagen. Den varme chokolade, boller og kage! Hos Kageriget kan vi lave en masse sjove figurer i marcipan, som kan gemmes eller selvfølgelig spises med det samme. Figurerne kan modelleres ud fra et billede eller blot en idé. Man kan også vælge et sukkerbillede eller en af de mange figurer, vi fremviser i galleriet.

Firmakager og event

Skal I holde reception, konference eller jubilæum? Eller har du måske bare lyst til at forkæle dine ansatte? Vi kan lave kager passende til jeres logo eller lignende, og i størrelser helt op til 200-300 personer i én kage! Logoet kan trykkes på sukkerpapir, chokolade eller håndlaves i marcipan eller glasur. Passer det bedre til receptionen med en masse små, elegante petit four, kan vi også sagtens finde ud af dét.

Markedsfør jeres firma med en kage, som kunden aldrig glemmer! Der er mange flere muligheder, end der er billeder, så få en snak med konditoren.

Recetion og buffet

Ved nogle festlige lejligheder kan det være mere passende med små, portionsanrettede lækkerier. Vi tilbyder et stort udvalg af petit four, konfekt, småkager og andre specialiteter, og kvaliteten er i top.

Fødselsdagen

Den runde fødselsdag markeres ofte med en enkel kage i farver, det passer til øvrige dekorationer og med fødselsdagstallet på kagen. Det kan også være en temakage, som kendetegner fødselaren. Til den almindelige fødselsdag og forkælelse i hverdagen, hvor kun de nærmeste er samlet, kan man bestille spændende desserter og petit four til kaffen. Bliv inspireret under “Specialiteter”.