Eksklusive smagsvarianter

På denne side kan du læse om vores forskellige smagsvarianter. Det er muligt at mixe varianterne mod et tillæg på 5,- pr. kuvert.

Passion

Let og luftig marcipanbund med ristede hasselnødder, chokolademousse lavet på flødechokolade
og karamel, samt et lag forfriskende passionscreme, omkranset af rørte lagkagebunde.
Fyldig og frisk med dejlig eftersmag af hasselnødder.

Trippel

Svampet chokoladekage bagt med marcipan og mørk Callebaut chokolade.
Hvid chokolademousse af belgisk Callebaut, smagt til med vanilje.
Mild skovbærcreme, afsluttet med lys lagkagebund.
Særdeles velegnet til fester med gæster i alle aldersgrupper.

Sommer

Består af to slags frugtmousse. En med jordbær tilsmagt med lime,
en anden med lime tilsmagt med vanilje og vendt med appelsinkandiserede hasselnøddebrud.
Omkranset af lyse lagkagebunde.
En let og frisk smag af sommer… med let knas.

Festen

Spændende smag af Cavamousse øverst og et friskt lag af stikkelsbær.
Står på en mild bund med ristet sesam og lime.
Kagen fremstår ren og hvid, og sammen med den lette smag af Cava ledes tankerne til fest og elegance.

Royal (samme indhold som til Frederik og Marys bryllup)

Konfektbund med flødechokolade, flødechokolademousse lavet på belgisk chokolade.
Fromage lavet med hjemmekogt rabarberkompot tilsmagt med jordbær. Øverst en mandelbund.
En mild smag med fylde.

Irish

Kagen er bygget op som en Irish Coffee med farinbund, kaffemousse lavet på flødechokolade og vendt med små valnøddestykker og øverste en creme med hvid chokolade og whisky. Omkranset af lyse lagkagebunde.
Voksenkage med skøn og kraftig smag.

Naked

Forskellige lyse lagkagebunde bagt med marcipan og krydderier.
Lagt sammen med en frisk mousse af havtorn og æble.
Denne kage er mere fast og velegnet til at stå uden overtræk og pyntet med friske bær og grønt.

Altid friske råvarer

Kagerne er fremstillet af de bedste råvarer, for at sikre en frisk og god smag, uden tilsætninger.
Da det kan være svært at vælge uden at have smagt, er I velkomne til at bestille smagsprøver.

Husk kagerne indholder fløde og bør opbevares ved 5C.