fbpx
Konditorelev i Kageriget

Mette, Konditorchef og Linda, Konditorlærling

Vil du være den nye konditorelev i Kageriget?

Vi søger en ny konditorelev til vores konditori med start oktober 2021

Er du interesseret i at blive en del af et kreativt team af kageentusiaster. Vi designer kager efter vores kunders drømme og ønsker, især bryllupskager, som vi leverer til hele Danmark og Nordtyskland. Smage udvikler vi hele tiden på, så der er nyheder, men også traditionelle kager. Årstiden spiller også ind når sortimentet besluttes.

Vi sælger kager og desserter fra vores butik i Holsted og leverer til caféer rundt i landet, som også sætter pris på vores valg af kvalitetsråvarer og et altid akkurat håndværk.

Vi forventer du er passioneret for konditorfaget og engagerer dig i virksomheden. Vi giver stor mulighed for udvikling, og plads til at deltage i konkurrencer. Du skal være kreativ og ansvarsbevidst. Det er et krav at du har færdiggjort bageruddannelsen.

Kunderne er vores levebrød, derfor er det vigtigt for os, at du altid er klar til at yde den bedste service med smil og rådgivning.

Konditoriet ligger i Holsted, 2 min. gang fra togstationen med kun 15-20 minutters transport til Esbjerg og Kolding.

Send din ansøgning til Anita Nielsen på kager@kageriget.dk, vedlæg ansøgning og CV senest 19. september 2021. Du er også velkommen til at kigge forbi konditoriet. Vi vil løbende afholde samtaler, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

 

 

Med venlig hilsen

Anita Nielsen
Konditormester