fbpx

I kageriget ser vi optimistisk på tingene, når de går i “kage”, for vi elsker kage og skal nok få det bedste frem i dem.
Så selvom Corona har været en sej modstand, har vi alligevel formået at få en masse gode oplevelser og kager ud af 2020.
Lad os se på highlights:
Vores dygtige elev Mette Cæcilia Markmann-Eriksen vandt DM-skills for konditorer, med et fantastisk smukt og velsmagende kagebord. Det åbnede samtidig for en billet til deltagelse i VM-skills 2021.
Bryllupsmesserne blev besøgt af rekord mange gæster, som var klar til den helt store fejring af kærligheden i 2020.
Kagesmagninger i Kageriget og på Helnan Marselis Hotel i Århus, var godt booket og vi fik designet mange smukke bryllupskager på papiret til vores glade og forventningsfulde kunder.
Vores hjemmeside blev til kageshop også med bryllupskager og festkager.
Corona invaderede Danmark. 1000-vis af fester og dermed kagebestillinger blev aflyst og rykket på ubestemt tid. Jeg sad klar ved telefonen og tog imod de triste beslutninger om at den planlagte fest måtte aflyses. Men fællesskabet blomstrede, vi var alle i samme båd og klar til at hjælpe bedst muligt igennem krisen og fejre det dobbelt til den tid.
Alle medarbejder måtte sendes hjem med lønkompensation, dog måtte elever gerne arbejde, så for, at Mette ikke skulle gå helt i stå, fik vi den idé at få digitaliseret og renskrevet alle opskrifter. Det nyder vi godt af nu!
Caféen måtte lukke også efter genåbning af disse. Pladsen var for trang til at vi kunne overholde restriktionerne.
Butikken fik nye åbningstider og sortimentet blev større og lettilgængeligt både i butikken og på shoppen.
Sommeren kom og smittetallene faldt. Smukke spontane sommerbryllupper blev holdt og konfirmanderne fik også deres fest i efteråret. I Kageriget nød vi igen at få hænderne i chokoladecremer og marcipan og trylle smukke kager ud til jer alle. Vi fik så travlt, at det var tid til at se efter en ny konditor elev.
Det blev Linda vi fik fornøjelsen af at byde velkommen i team Kageriget. Linda er allerede uddannet bager og har vundet DM-skills for bagere og nu klar til endnu mere læring inden for konditorfaget.
Midt i travlheden blev jeg inviteret til et arrangemet på Sjælland for virksomheder indstillet til årets læreplads. Mette havde indstillet Kageriget til Danmarks bedste læreplads. Jeg blev meget rørt og glad for den flotte indstilling. Arrangementet blev aflyst pga. corona, men en repræsentant fra ZBC kom forbi Kageriget for at lykkeønske.
Det viste sig at virksomheden blev nomineret til at være i top 5 af alle lære/elevpladser.
Corona blussede desværre op igen og vi måtte se bestillinger blive aflyst igen. Julemarkeder og bryllupsmesser blev aflyst.
Men julen stod for døren og den kan vi da ikke komme igennem uden hygge og kage. Så endnu en god idé opstod….
Estrup hovedgaard, har længe været under renovering og nu så langt, at et smukt og isoleret tag er lagt på. Jeg er i gang med at iværksætte Estrup Event på gården, som vil indeholde B&B. De smukke autentiske og stemningsfulde værelser, står endnu tomme, men med god plads til en rundvisning og pop-up julebutik for Kageriget.
Alt arbejdskraft blev dermed brugt på Estrup i stedet for hjemsendelse og vi nød at kunne skabe julestemning og lave kager til de mange besøgende på gården.
Nytåret skulle jo også fejres, trods endnu flere restriktioner. Der skal ikke mange til en festlig aften med kransekage og bobler. Rekord mange kunder benyttede sig af vores nu, vel integrerede webshop.
Jeg takker for den store opbakning der har været omkring vores lille niche butik i et turbulent år. I er mange der har hjulpet os med at holde optimismen oppe og troen på, at virksomheden har en stor fremtid for sig.
Vi ser med stor forventning frem til 2021…som allerede er sparket godt i gang med en stor nyhed, Mette er nu en del af bagerlandsholdet, Tillykke!

De bedste ønsker om et godt nytår!
Anita Sali Nielsen